Zoekmachine optimalisatie

Vanaf het allereerste moment van de ontwikkeling van uw website houdt Studio Beerens rekening met de manier waarop zoekmachines werken, omdat een zoekmachine een zeer belangrijke bezoeker is van uw site. Mensen zoeken immers steeds meer via internet en door rekening te houden met de techniek wordt uw website gevonden door een zo groot mogelijk publiek.

 

Werking zoekmachines

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw website te promoten. Naast positieve factoren zijn er ook praktijken die de vindbaarheid negatief kunnen beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om met vakkennis te handelen. Een aantal factoren met een positieve invloed op het zoekresultaat:

  • Het kiezen en gebruiken van zoekwoorden
  • De kwaliteit van de inhoud van de site
  • Externe links
  • Meta data, dat is onderliggende data voor de zoekmachine

Studio Beerens heeft kennis en ervaring met zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization genoemd (afgekort tot SEO). Het achteraf optimaliseren van een website is veel duurder en soms zijn bepaalde wijzigingen niet eens meer mogelijk. Ons advies is om optimalisatie een integraal onderdeel te laten zijn van een website. Omdat elk bedrijf anders is en omdat elk bedrijf een ander klantenprofiel heeft, is optimalisatie altijd maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Meer informatie button