Een website van Studio Beerens

 

Studio Beerens ontwerpt en bouwt websites voor bedrijven en (non)profit instellingen. Het gaat bij het bouwen van een website niet alleen om het technisch vertalen van een goed ontwerp. De juiste mix van beelden en tekst is succesvol wanneer de website voldoende bezoekers trekt en wanneer deze bezoekers doen wat u graag wilt, bijvoorbeeld wanneer zij zich inschrijven op een nieuwsbrief, iets kopen in de webshop of bellen voor extra informatie.

Succesvolle website

Wij helpen u met het realiseren van een succesvolle site. Studio Beerens maakt een volledig uniek ontwerp op basis van bestaande templates in uw huisstijl. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij extra functies aan uw ontwerp toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan Social media buttons, YouTube/Vimeo Video of formulieren zoals nieuwsbrief inschrijving. Een website wordt normaal gesproken leeg opgeleverd. Na oplevering wordt de site gevuld met teksten en afbeeldingen. Studio Beerens kan dit geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Wij bieden bijvoorbeeld aanvullende diensten voor product- en bedrijfsfotografie, het schrijven van webteksten, het opzetten en inrichten van email marketing software, huisstijl en drukwerk ontwerp en het opzetten en managen van Adwords advertentie campagnes.

Smartphones en tablet

Door het toenemende gebruik van tablets en smartphones moet uw website goed leesbaar zijn op deze producten. Om dit te realiseren zijn er diverse technieken beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is een zogenaamde “responsive design” website, dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waarop de website op dat moment wordt bekeken. Deze technologie is als het ware in de website programmatuur ingebouwd. Naast de responsive design technologie zijn er andere methoden en technieken die er voor kunnen zorgen dat de website mobiel goed leesbaar is. Welke techniek het beste is, hangt af van een aantal criteria. Studio Beerens zal altijd de meest geschikte techniek toepassen!

 

Meer weten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en geven u een geheel vrijblijvend advies.