Multimedia

Een website bestaat uit een combinatie van foto’s, beelden en teksten. De juiste mix vraagt om meerdere media technieken en Studio Beerens combineert vakkennis van fotografie met technische toepassingen van multimedia. Het maakt niet uit of het gaat om een enkele foto of een complete beeldbank, of om het ontwerpen eenvoudige websites of het realiseren van uitgebreide webshops, wij staan voor kwaliteit. Het resultaat is een professionele website met de door u gewenste uitstraling. Studio Beerens biedt maatwerk met service. Een overzicht van ons aanbod:

 

  • Professionele fotografie; lees meer …
  • Websiteontwerp en websitebouw; lees meer …
  • Huisstijl en drukwerk en logo ontwerp
  • Zoekmachine optimalisatie

 

Huisstijl, logo en drukwerk

Voor de herkenbaarheid van uw website is uw huisstijl van belang. Wij passen uw logo vakkundig en eenduidig toe binnen uw website. Daarnaast kunt u uw huisstijl gebruiken voor allerlei soorten drukwerk. Wanneer u op zoek bent naar een ontwerp of wanneer u uw huidige huisstijl wilt vernieuwen, bieden wij verschillende mogelijkheden.

 

Verbeteren vindbaarheid website

Het vindbaar maken van uw website vraagt aandacht voor de juiste toepassing van zoekwoorden en aandacht voor het creatief omgaan met verschillende social media. Daarnaast is regelmatig onderhoud van uw website heel belangrijk. Studio Beerens past meerdere technieken toe voor zoekmachine optimalisatie bij het bouwen van uw website. Zodat mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst, uw website kunnen vinden.