De beeldbank

De Beeldbank voor al uw fotobestanden

De beeldbank van Studio Beerens is de ideale “Cloud” oplossing voor het bewaren, rubriceren en delen van uw fotobestanden. De beeldbank is een website met al uw fotomateriaal in handige rubrieken, waardoor de foto die u zoekt gemakkelijk terug te vinden is. Studio Beerens biedt u verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw wensen.

De beeldbank is de ideale oplossing voor bedrijven en (overheids)instellingen die regelmatig hun foto’s willen delen met interne en externe partijen. Middels de beeldbank kunnen deze bedrijven hun foto’s ook voor het grote publiek beschikbaar maken door middel van een openbaar account.

Centrale opslag en foto’s delen

Een groot voordeel van de beeldbank is de centrale opslag van foto’s en de mogelijkheid om foto’s te delen met collega’s en externe partijen zoals reclamebureaus. Omdat iedereen dezelfde foto’s ziet, kan er nooit een misverstand ontstaan tijdens de selectie van foto’s. Gebruikers van de beeldbank krijgen een eigen, persoonlijke inlogcode. Studio Beerens biedt deze service gratis aan haar klanten.

Verschillende bestandsformaten

Het bestandsformaat dat u nodig hebt, hangt af van de door u gewenste toepassing. Daarom stelt Studio Beerens foto’s beschikbaar in diverse bestandsformaten en kwaliteiten. Denk hierbij aan foto’s in JPG of Tiff formaat met verschillende resoluties. Maak uw wensen aan ons kenbaar, wij leveren de foto die voor u geschikt is. Via de bestelfunctie van de beeldbank kan elke foto bij Studio Beerens eenvoudig worden besteld. 

De beeldbank in gebruik

De beeldbank biedt u verschillende mogelijkheden:
–    Centrale opslag met duidelijke rubrieken
–    Foto’s delen met collega’s en externen
–    Persoonlijke inlog voor iedere gebruiker
–    Een gratis account voor gebruikers
–    Altijd toegankelijk in lage resolutie en te downloaden
–    Privacy, alleen voor gebruikers

Foto’s die in de beeldbank worden geplaatst, zijn alleen door bezitters van een inlogcode in te zien. Studio Beerens zal nooit ongevraagd uw foto’s aan anderen beschikbaar stellen. Wanneer u meer mogelijkheden wenst (waar moet ik aan denken?), kunt u een betaald account nemen.

Wilt u weten wat de Beeldbank voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

CTA_FG